Coaching voor particulieren én bedrijven

Hoe sta jij in het leven?

Kom er achter met Stierhout Coaching

Doorbreek de cirkel

Je kunt in je werk of in je privéleven tegen een probleem aanlopen op het persoonlijke vlak. Je hebt een leidinggevende waarmee de samenwerking stroef verloopt (andersom kan ook), of erger: een vervelende collega die jou al jaren dwars zit. Het kan knap lastig zijn om in je eentje die vicieuze cirkel te doorbreken. Gelukkig is er soms niet veel voor nodig om weer met plezier naar je werk te kunnen gaan, of de persoonlijke relatie met iemand te verbeteren. 

Waar bestaat een coachingstraject uit?

Een aantal coachingsgesprekken helpt om uit te vinden wat jouw rol is in de interactie met anderen, zodat je samen weer verder kunt. In de sessies krijg je soms oefeningen te doen en krijg je af een toe “een spiegel voorgehouden”.

Onderwerpen die tijdens de coaching aan de orde kunnen komen: Wat wil je bereiken? Wat wil je niet meer en hoe ga je dat bereiken? Kom je er zelf niet uit, dan helpt een sparringpartner op het gebied van loopbaan, werk, of (werk)relaties. Zo kom je geleidelijk weer een stap verder. Kijk of het glazen plafond doorbroken kan worden. Neem geen genoegen met de huidige beperkingen en wees bereid om een verandering van jezelf te bewerkstelligen. 

Kennismaken en onderzoeken

In het (gratis) kennismakingsgesprek van ongeveer een uur maken we wederzijdse kennis en onderzoeken we wat voor jou de belangrijkste punten zijn waarop je gecoacht wilt worden. In de vervolggesprekken van ongeveer anderhalf uur zullen we de onderwerpen uitdiepen door het voeren van gesprekken en bepaalde oefeningen te doen. Deze oefeningen zorgen voor meer zelfinzicht. Deze ervaring zorgt ervoor dat je in staat bent toekomstige problemen zelf te tackelen. 

Soms is een coachingsvraag in het begin nog niet helemaal helder, maar ligt er wel een concreet probleem. Tijdens de gesprekken wordt het vanzelf duidelijk waar het nu eigenlijk om draait. Elk coachingstraject is weer anders, net zoals de behoefte van elk mens anders is. Stierhout Coaching kan jou net dat zetje geven dat je nodig hebt. We zullen van tevoren met elkaar bespreken wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

TMA

Als onderdeel van het coachtraject kan gebruik gemaakt worden van een TMA-assessment.

Voor zowel particulieren als bedrijven is TMA dé methode bij de beoordeling, ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. Een nieuwe werknemer rekruteren kost meestal aanzienlijk meer dan investeren in het functioneren van een medewerker.

Maattrajecten

Als (loopbaan)coach lever ik maattrajecten aan voor het coachen en begeleiden van medewerkers, zodat ze beter gaan functioneren, communiceren en daardoor beter presteren. Plezier in het werk levert ook betere prestaties op voor het bedrijf.

Klik hier voor meer informatie over TMA.

Scroll to top