Stress- en burn-outcoaching

Blijf niet piekeren

Laat je coachen door Stierhout Coaching

Voor bedrijven en particulieren

Stierhout Coaching begeleidt en coacht mensen die overspannen zijn of een burn-out hebben en biedt stress en burn-out preventie trainingen voor HR-medewerkers en werknemers.  

VESB | ACSB erkenning

Marcel Stierhout is VESB | ACSB erkend Stress- en Burn-outcoach.  Dit is een coach die aangetoond heeft over voldoende opleiding (minimaal 6 dagen gevolgd aan een erkende opleiding, afgesloten met een diploma), competenties en ervaring te beschikken over stress en burn-outcoaching én algemene coaching.  

Daarnaast: 

  • Volgt hij/zij jaarlijks bijscholing en deskundigheidsbevordering         
  • Onderschrijft hij/zij de VESB | ACSB gedragscode (gedragscode.pdf)         
  • Onderwerpt hij/zij zich aan de externe klachtencommissie 
 

Burn-out is een kostbare en
vervelende ziekte

Overspannenheid en burn-out is een vorm van ziek zijn die voor de werknemer zeer vervelend, en voor de werkgever vaak kostbaar is. Een medewerker die overspannen is of een burn-out heeft is vaak langdurig uit het arbeidsproces. Daarom is het voor de werkgever belangrijk de eerste signalen van te veel stress, een naderende overspannenheid of burn-out van een werknemer te herkennen en daarop te gaan acteren. Voor de werknemer die overspannen is, of al last heeft van een burn-out, is het belangrijk goede begeleiding te krijgen, zodat herstel en re-integratie bespoedigd kunnen worden. 

Scroll to top