Stress en burn-out begeleiding: een must om weer goed te herstellen.

 

 
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
     

Ik ben Marcel Stierhout, ik begeleid mensen met stress klachten of burn-out


Overspannenheid en burn-out is een vorm van ziek zijn die voor de werknemer zeer vervelend is, en voor de werkgever vaak kostbaar is. Een medewerker die overspannen is of een burn-out heeft is vaak langdurig uit het arbeidsproces. Daarom is het voor de werkgever belangrijk de eerste signalen van teveel stress, een naderende overspannenheid of burn-out van een werknemer te herkennen en daarop te gaan acteren. Voor de werknemer die overspannen is, of al last heeft van een burn-out, is het belangrijk goede begeleiding te krijgen, zodat herstel en re-integratie bespoedigd kunnen worden.

Stierhout Coaching begeleidt en coacht mensen die overspannen zijn of een burn-out hebben en biedt stress en burn-out preventie trainingen voor HR medewerkers en werknemers. 

  

Of neem contact op met Stierhout Coaching, zodat we kunnen bekijken wat ik op het gebied van stress/burn-out begeleiding en preventie voor u of uw bedrijf kan betekenen.

  

Marcel Stierhout is erkend Stress en Burn-out coach: 

 

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02