Je bent 45 jaar of ouder. En je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. Meld je aan voor het gratis ontwikkeladvies!

 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Gratis Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Je bent 45 jaar of ouder. En je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. Of je bent nieuwsgierig wat voor werk er verder nog mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat je je afvraagt of jouw werk in de huidige vorm over een aantal jaren nog wel bestaat. Stierhout Coaching biedt je nu de kans om je buiten je werkgever te verdiepen in je toekomst. Zo heb je zelf de regie over je loopbaan. Meld je nu aan voor het Ontwikkeladvies 45+. 
Let op: De (gratis/subsidie) regeling stopt vooralsnog eind 2019: trajecten moeten afgerond zijn voor 1 januari 2020. Nieuwe trajecten kunnen starten tot medio november 2019. Neem contact op voor meer informatie.

 

Aanmelden voor het Ontwikkeladvies: klik hier

 

Waar gaan we op in?

  • Wil je je huidige functie blijven uitoefenen of is er nog meer mogelijk?
  • Welke toekomstscenario’s zie je nog in je huidige werkgebied of daarbuiten?
  • Hoe kun je je werk tot je pensioen volhouden?
  • Welke stappen moet je nemen om dit te bereiken?
Een traject bestaat uit 3 sessies van in totaal 4 uren.

 

Wat is het resultaat?

Het resultaat van het Ontwikkeladvies een persoonlijk ontwikkelplan waarin de deelnemer heeft beschreven wat voor acties hij/zij gaat ondernemen om zijn/haar mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot het pensioen. Verder gaan we kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan!

 

Waarom via Stierhout Coaching?

Er zijn werkgevers die zelf een ontwikkeltraject aanbieden. Stierhout Coaching biedt je echter de mogelijkheid om je buiten je werkgever te verdiepen in je loopbaan. Zodat wij alles op een onafhankelijke manier kunnen bekijken. Een Ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken met een professionele loopbaancoach. Na aanmelding volgt een telefonische intake. Op basis daarvan kunnen meerdere gesprekken volgen, met als afsluiting een persoonlijk ontwikkelplan. En niet geheel onbelangrijk: het is gratis voor werkenden van 45 jaar en ouder. Het ministerie van SZW subsidieert deze ontwikkeladviezen en Stierhout Coaching vraagt de subsidie aan! Wanneer je jonger bent dan 45 jaar, zijn de kosten voor het traject € 600,-.

 

Voor wie gratis?

Het Ontwikkeladvies is gratis voor mensen die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld 12 uur of meer per week werken. Als je al werkloos bent, het werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling van kracht is, is gratis deelname aan deze regeling helaas niet mogelijk.
 

Meld je aan telefonisch via 06-14748002 of via de aanmeldpagina.

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02