Je bent 45 jaar of ouder. En je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. Meld je aan voor het gratis ontwikkeladvies!

 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Gratis Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Je bent 45 jaar of ouder. En je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. Of je bent nieuwsgierig wat voor werk er verder nog mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat je je afvraagt of jouw werk in de huidige vorm over een aantal jaren nog wel bestaat. Stierhout Coaching biedt je nu de kans om je buiten je werkgever te verdiepen in je toekomst. Zo heb je zelf de regie over je loopbaan. Meld je nu aan voor het Ontwikkeladvies 45+.

 

Aanmelden voor het Ontwikkeladvies: klik hier

 

Waar gaan we op in?

 • Wil je je huidige functie blijven uitoefenen of is er nog meer mogelijk?
 • Welke toekomstscenario’s zie je nog in je huidige werkgebied of daarbuiten?
 • Hoe kun je je werk tot je pensioen volhouden?
 • Welke stappen moet je nemen om dit te bereiken?
Een traject bestaat uit 2-3 sessies van in totaal 4 uren.

 

Wat is het resultaat?

Het resultaat van het Ontwikkeladvies een persoonlijk ontwikkelplan waarin de deelnemer heeft beschreven wat voor acties hij/zij gaat ondernemen om zijn/haar mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot het pensioen. Verder gaan we kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan!

 

Waarom via Stierhout Coaching?

Er zijn werkgevers die zelf een ontwikkeltraject aanbieden. Stierhout Coaching biedt je echter de mogelijkheid om je buiten je werkgever te verdiepen in je loopbaan. Zodat wij alles op een onafhankelijke manier kunnen bekijken. Een Ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken met een professionele loopbaancoach. Na aanmelding volgt een telefonische intake. Op basis daarvan kunnen meerdere gesprekken volgen, met als afsluiting een persoonlijk ontwikkelplan. En niet geheel onbelangrijk: het is gratis voor de mensen uit de doelgroep! Het ministerie van SZW subsidieert deze ontwikkeladviezen en Stierhout Coaching vraagt de subsidie aan! Wanneer je niet in de doelgroep voor het gratis traject valt, zijn de kosten voor het traject € 600,-.

 

Voor wie gratis?

Het Ontwikkeladvies is gratis voor mensen die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld 12 uur of meer per week werken in een van de volgende beroepsgroepen: 
 • gemeenteambtenaren (de regeling is sinds kort verruimd en geldt nu voor alle gemeenteambtenaren!)
 • buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers
 • secretarieel personeel, managementassistenten, medewerkers data-invoer, typisten en tekstverwerkers, m.u.v. sector Zorg & Welzijn en sector Rijk èn er geen sprake is van een administratieve, financieel/boekhoudkundige- en salaris- en personeelsfunctie
 • ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst
 • werkenden in beroepen in de cateringbranche
 • werkenden in de sector detailhandel en in fysieke winkels in de reisbranche 
 • schoonmakers m.u.v. degene die een dienstbetrekking hebben in de sector Zorg & Welzijn en sector Rijk
 • werkenden in het primair onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs
Als je al werkloos bent, het werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling van kracht is, is gratis deelname aan deze regeling helaas niet mogelijk.
Let op: Vooralsnog is het gratis traject eindig: De subsidieregeling loopt af op 1-7-2019, dus zorg ervoor dat je op tijd bent aangemeld!

 

Meld je aan telefonisch via 06-14748002 of via de aanmeldpagina.

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02