Je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. En je wilt je ontwikkelen in je werk of bij- of omscholen. 
 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

Ontwikkeladvies - NL leert door: het start weer vanaf 1 december 2020. Subsidie pot is leeg, aanmelden kan niet meer!

 

Je bent al een tijdje aan het werk. En plotseling staat je baan misschien op de tocht door de Corona crisis. Het is mogelijk lang geleden dat je gesolliciteerd hebt, dus daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. Of je bent nieuwsgierig wat voor werk er verder nog mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat je je afvraagt of jouw werk in de huidige vorm over een aantal jaren nog wel bestaat. Stierhout Coaching biedt je nu de kans om je buiten je werkgever te verdiepen in je toekomst.. Zo heb je zelf de regie over je loopbaan.  
Als onderdeel van de NOW 2.0 stimuleringsregel gaat er per december 2020 weer een vervolg gegeven worden aan het kosteloos (loopbaan-) Ontwikkeladvies. Dit Ontwikkeladvies is gratis beschikbaar voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd: dus voor werkenden, werkzoekenden, ZZP-ers en zelfstandig ondernemers (het kan nog dat de komende tijd de voorwaarden voor deelname aangescherpt worden).
Let op: De subsidiepot is inmiddels leeg, dus aanmelden voor het gratis traject kan niet meer.

 

 

Waar gaan we op in?

  • Wil je je huidige functie blijven uitoefenen of is er nog meer mogelijk?
  • Welke toekomstscenario’s zie je nog in je huidige werkgebied of daarbuiten?
  • Hoe kun je je werk met plezier volhouden?
  • Welke stappen moet je nemen om dit te bereiken?
  • Arbeidsmarktscan: dit is een online test waarbij je arbeidsmarkt kansen in kaart worden gebracht en je meer inzicht krijgt in je competenties, drijfveren en leervermogen.
Een traject bestaat uit 3 sessies van in totaal 4 uren. Dit kan zowel via ontmoetingen bij mij op kantoor, als (deels) online.

 

Wat is het resultaat?

Het resultaat van het Ontwikkeladvies een persoonlijk ontwikkelplan waarin de deelnemer heeft beschreven wat voor acties hij/zij gaat ondernemen om zijn/haar mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven, of werk te vinden. Verder gaan we kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan!

 

Waarom via Stierhout Coaching?

Er zijn werkgevers die zelf een ontwikkel traject aanbieden. Stierhout Coaching biedt je echter de mogelijkheid om je buiten je werkgever te verdiepen in je loopbaan. Zodat wij alles op een onafhankelijke manier kunnen bekijken. Een Ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken met een professionele loopbaancoach. Na aanmelding volgt een korte telefonische intake. Op basis daarvan kunnen meerdere gesprekken volgen, met als afsluiting een persoonlijk ontwikkelplan. De waarde van het traject (inclusief arbeidsmarktscan) is € 700,- maar is dus gratis indien gebruik gemaakt kan worden van de subsidie mogelijkheid. Helaas is de subsidiepot leeg, dus aanmelden kan niet meer.

 

 

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02