Hoe kun je jouw passie in jouw werk weer terug krijgen?  
  Een succesvolle re-integratie begint bij goede begeleiding!

 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Ik ben Marcel Stierhout, ik begeleid medewerkers bij re-integratie - 2e spoor trajecten


Bij langdurig ziekteverzuim is het belangrijk om te gaan kijken naar een goede oplossing voor de toekomst. Na een 1e jaar van ziekteverzuim waarin duidelijk is geworden dat de medewerker niet meer terugkeert op zijn oude functie of niet aan de slag gaat op een andere functie binnen het bedrijf (1e spoor), is het belangrijk vooruit te gaan kijken en uit te gaan zoeken wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt via een 2e spoor traject.

 

Met een 2e spoor traject gaan we dit volgens de eisen van het UWV bekijken en uitvoeren, waarbij de belangen van medewerker en werkgever niet uit het oog verloren worden. In een intake brengen we eerst de problematiek in kaart en gaan vervolgens een vervolgtraject definiëren. In dit traject wordt gekeken wat er wel kan en wat de mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken hoe de markt benaderd kan worden, en worden persoonlijke en sollicitatie vaardigheden waar nodig bijgeschoold, zodat er op zoek gegaan kan worden naar die nieuwe baan. De medewerker zal gedurende het traject van werk zoeken, begeleid worden.

 

Een goede begeleiding zorgt voor een tevreden (uitstromende) medewerker, en een werkgever die niet met boetes (loon doorbetaling verplichting) wordt opgezadeld, wanneer het 2e jaar ziekte voorbij is. Stierhout Coaching kan zorg dragen voor die goede begeleiding en re-integratie.

 

 

Neem contact op met Stierhout Coaching, zodat we kunnen bekijken wat ik op het gebied van re-integratie voor uw bedrijf kan betekenen.

 

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02